Filmon pamjen e çuditshme në qiell, habitet nga ajo që sheh - Gazeta Express

Filmon pamjen e çuditshme në qiell, habitet nga ajo që sheh

Mistere

Gazeta Express

25/11/2019 9:05

Një video po bën xhiron e botës për shkak të përmbajtjes së saj. Një person, i befasuar nga ajo që ka parë në qiell, e ka filmuar me telefon.

Një re në qiell në formën e njeriut, e ka lënë atë pa fjalë. Pas kësaj ai e ka publikuar në rrjetet sociale ku ka marrë shpërndarje dhe miliona komente.

Videon në fjalë mund ta shihni më poshtë, ndërsa nuk dihet se ku është filmuar.

Filmon pamjen e çuditshme në qiell, shokohet nga ajo që sheh on Vidnews.