Fetai dhe Bubevski mbeten prokurorë në rastin “Monstra”


Gazeta Express
17 Shtator 2019 16:02

Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski mbeten prokurorë të rastit “Monstra”. Prokurori shtetëror Lubomir Joveski i ka autorizuar që të përfaqësojnë këtë prokurori. Monstra vazhdon nesër dhe hapi i parë i tij për shpërndarjen e kësaj lënde javën e kaluar paralajmëromi se prioritet do të kenë lëndët të cilat janë në fazën e gjykimit dhe atë në pajtim me orarin, që të mos vije deri tek anulimi.

Te fundit


Kthehu lart