Fëmijët përgjigjen në pyetjet e sikletshme - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/11/2019 16:45

Fëmijët përgjigjen në pyetjet e sikletshme

Fun

Gazeta Express

13/11/2019 16:45

Vazhdon cikli i radhës i fëmijëve në rubrikën “N’botën e fëmijëve” të emisionit #gjesi në T7.

Me përgjigje shumë të sinqerta dhe pa dorëza fëmijët u përgjigjen pyetjeve si: “çka është dashuria?”, “po të ishe kafshë, cila do të ishe?”, “qysh bëhet beba?” e “pse meshkujt nuk veshin fustane?”.  Madje ata nuk hezitojnë të tregojnë të vërtetën edhe atëherë kur pyetje se, a e acaron më shumë mami babin, apo babi mamin?

Pjesë e kësaj rubrike këtë javë ishin: Amar, Argjira dhe Deoni.

#gjesi: Fëmijët përgjigjen se si bëhet beba