“Fatos Nano nëse të dhimbset Shqipëria për të cilën bërë 4 vjet burg, dil e thuaj një fjalë” - Gazeta Express

Gazeta Express

15/05/2019 10:18

“Fatos Nano nëse të dhimbset Shqipëria për të cilën bërë 4 vjet burg, dil e thuaj një fjalë”

Gazeta Express

15/05/2019 10:18

Ish-deputeti i PS-së në qarkun e Elbasanit dhe ish- prefekti i Tiranës, Taulant Dedja i ka kërkuar ish-presidentit Fatos Nano që të flasë lidhur me situatën politike në vend.

Ai kritikon edhe heshtjen e ish- Presidentëve Moisiu dhe Mejdani.
“Fatos Nano, nëse të dhimbset pak Shqipëria dhe partia për të cilën bërë 4 vjet burg të padrejtë, dil e thuaj një fjalë për atë që po ndodh sot! Nuk besoj se je duke shkruar ndonje liber…

Nuk e kuptoj as heshtjen tende, as te dy ish-presidenteve Meidani dhe Moisiu. Aq me pak te shkrimtarit kombetar Ismail Kadare… Topi dihet qe shkoi “mish per top”!”, shkruan Dedja.