Fasadat rrezikojnë banorët, policia e zjarrfikësit në shesh - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

14/11/2019 9:43

Fasadat rrezikojnë banorët, policia e zjarrfikësit në shesh

Lajme

Gazeta Express

14/11/2019 9:43

Një objekti në shesh të Prishtinës si pasojë e erës i ka rënë fasada, duke rrezikuar kështu banorët që po kalonin në atë pjesë, raporton Gazeta Express.

Rasti raportohet të ketë ndodhur në sheshin “Edit Durham”, derisa nuk dihet nëse është lënduar ndonjë person.

Policia dhe zjarrfikësit momentalisht gjenden në vend të ngjarjes.

Në këtë pjesë edhe më parë kishte pasur probleme me fasadat, me ç’rast disa herë kishte pasur lëndime në njerëz. /GazetaExpress