Familja e miliarderit: Shkuam një orë në Itali për të ngrënë akullore


Gazeta Express
21 Korrik 2019 15:22

Natyrisht ka një dallim të madh midis të qenit një milioner dhe një miliarder.

Të enjten, më 18 korrik, një nga familjet miliardere të Nigerisë, Otedola shkoi me pushime.

Femi Otedola dhe familja e tij vizituan Italinë për një orë, për të blerë akullore.

Biznesmeni  miliarder, Femi Otedola dhe tre vajzat e tij, Tolani, Temi dhe Ifeoluëa (DJ Cuppy), postuan foto nga pushimet e tyre të mrekullueshme ndërsa vizituan Italinë dhe më pas Monakon.

Te fundit


Kthehu lart