“Fajin e kanë gratë dhe seksi anal”, shokon me deklaratën prifti grek, tregon arsyen pse ekzistojnë homoseksualët - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

18/09/2019 10:14

“Fajin e kanë gratë dhe seksi anal”, shokon me deklaratën prifti grek, tregon arsyen pse ekzistojnë homoseksualët

Fun

Gazeta Express

18/09/2019 10:14

Një peshkop ka thënë se homose ksualiteti ekziston për shkak se transferohet në fetus kur një grua shtatzëne bën dhe kënaqet me seksin anal.

Peshkopi i bëri këto komente gjatë një fjalimi në qershor para disa njerëzve në Akaki, Qipro. Gjatë fjalimit të tij, peshkopi tha se Shën ‘Porfiros’ – një prift murg i lashtë – e përmendi këtë problem në shkrimet e tij.

Fjalimin e tij mund ta dëgjoni më poshtë:

Siç raportohet nga Cyprus Mail, peshkopi tha: “(Homos eksualiteti) Është një problem, i cili zakonisht transmetohet nga prindërit tek fëmijët”.

Ai shtoi se ky “transfer” i homose ksualitetit ndodh kur një çift bën seks përderisa gruaja është shtatzënë dhe seksi është “i panatyrshëm” – duke iu referuar seksit anal, transmeton Gazeta Express.

Peshkopi tha se kur gruaja kënaqet me seksin anal, “krijohet një dëshirë, e cila më pas transmetohet tek foshnja e palindur”. Videoja e publikuar në rrjete sociale, u bë virale me shumë njerëz që kritikuan peshkopin për komentet e tij.