Facebooku e largon nga funksioni Group Stories - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

28/09/2019 2:10

Facebooku e largon nga funksioni Group Stories

AutoTech

Gazeta Express

28/09/2019 2:10

Në dhjetor të vitit 2018, Facebooku e prezantoi funksionin e quajtur Group Stories, i cili në thelb ishte Stories, por i dizajnuar për Facebook Groups, raporton Ubergizmo.

Megjithatë, si duket shfrytëzuesit nuk e kanë përdorur funksionin deri në masën që Facebooku e kishte pritur, dhe pavarësisht faktit se në teori ai i implementon disa opsione praktike.

Për shkak të kësaj, rrjeti social ka vendosur ta shuajë funksionin, shkruan Koha.

Facebook Group Stories do të pushojë së ekzistuari më 26 shtator.

Përmbajtja ekzistuese e Stories, e cila u postua në Groups do të fshihet më 26 shtator dhe përdoruesit nuk do të jenë më në gjendje të publikojnë përmbajtje të reja në grupe. Funksioni individual Stories do të vazhdojë të jetë në dispozicion për përdoruesit.