Ariana në pritje të ëmbël, set fotografik pak para lindjes së bebit


Gazeta Express
20 Korrik 2019 14:40

Çifti po presin një vajzë, e ata janë tashmë prindër të dy vajzave dhe një djali, e familja e tyre po rritet duke u bërë gjashtë anëtarëshe.

Ariana është në muajin e pestë të shtatzënisë dhe thotë se koha po kalon shumë shpejtë. Barku i saj ka filluar të shfaqet dhe me rrobat që vesh ajo shfaqet tejet e ëmbël dhe e lumtur.

Në setin e fundit fotografik që ajo postoi në Instagram, duket tejet e ëmbël dhe elegante. Me flokë brune të valëzuara, sutan të gjatë me lule, ajo pozon tejet e lumtur duke mbërthyer barkun e fryrë me duar.      

Te fundit


Kthehu lart