Eqrem Kryeziu kujton kohën kur Berisha nuk u lejua të vijë në Kosovë me vendim të UNMIK-ut


Gazeta Express
31 Maj 2019 17:18

Ish-nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Eqrem Kryeziu, ka kujtuar kohën kur nuk iu lejua vizita në Kosovë, Sali Berishës.

“Çifutët denoncuan tek Pilati çifutin dhe nuk e lejuan të hynte në Kosovë”, shkruan Kryeziu, transmeton Gazeta Express.

Besohet që në këtë vendim ka pasur ndikim edhe Hashim Thaci për shkak të afërsisë së Sali Berishës me Lidhjen Demokratike të Kosovës të cilën e udhëhiqte Ibrahim Rugova.

Te fundit


Kthehu lart