Ëndrra e çdo mashkulli, këto janë ushtaret më seksi që ua kanë parë sytë - Gazeta Express

Ëndrra e çdo mashkulli, këto janë ushtaret më seksi që ua kanë parë sytë

Fun

Gazeta Express

13/01/2021 8:57

Kthehemi pas në kohë kur ushtaret vajza zakonisht shërbenin në role ndihmëse dhe ishin larg operacioneve ushtarake gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Në ditët e sotme, gratë ushtarake nuk njohin kufij – ato shërbejnë në ushtri, në marinë, në forcat ajrore, në policinë ushtarake dhe në shumë zona, ushtaret gra janë po aq të afta sa ushtarët meshkuj – dhe ato kanë edhe një plus: duken të mahnitshme.

Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni disa nga ushtaret më seksi që ju kanë parë sytë: