Edhe 30 ditë paraburgim për Boki 13 dhe Zoki Kiçeec


load
Gazeta Express
13 Gusht 2019 15:10

Nga Gjykata Penale njoftojnë se me kërkesë të Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar, dhe pas shqyrtimit të fakteve, është vendosur që të dyshuarve në rastin “Reket”, Bojan Stojanovski- Boki 13 dhe Zoran Milevski- Zoki Kiçeec tu vazhdohet paraburgimi edhe për 30 ditë.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart