E futi veten 13 herë në brisk, vetëm që të duket sikur vajza e presidentit Trump


Gazeta Express
10 Shtator 2019 7:51

Tiffany Taylor është një vajzë në dukje e zakonshme, por i befasoi të gjithë duke zbuluar se ajo kishte 13 operacione plastike vitin e kaluar për t’i ngjasuar sa më shumë idhullit të saj, Ivanka Trump.

“Kam pasur 13 operacione. Dhe në fillim isha shumë e bukur, por tani jam pak më elegante”, thotë Tiffany.

E pyetur pse ajo dëshiron kaq dëshpërimisht të bijën e Trump, Tiffany thotë se beson që Ivanka duhet të jetë një shembull për të gjitha gratë.

Ajo ka pasur dy operacione të gjirit, operacione në hundë, qepallë, bark, vithe dhe mollëza.

Women Get Surgery to Look Like Ivanka Trump

Te fundit


Kthehu lart