E dha virgjërinë për iPhone 8, gjërat shkojnë keq në dhomë për vajzën - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

15/04/2019 9:49

E dha virgjërinë për iPhone 8, gjërat shkojnë keq në dhomë për vajzën

Fun

Gazeta Express

15/04/2019 9:49

Në Kinë, vajzat janë duke e shitur virgjërinë e tyre online. Një vajzë shkoi në një hotel për të marrë iPhone 8 në këmbim të virgjërisë së saj, por u trondit kur disa burra të zhveshur dolën nga banjo dhe e mbajtën atë për shtrati.

17-vjeçarja, që mbante pseudonimin “Xio Chen”, raportohet se e vendosi virgjërinë në shitje online për 2,500 euro. Por, duket se ajo nuk e dinte se më shumë se një burrë do të ishte i interesuar për të.

Për ta shpëtuar vajzën, vlogerja Nana nga Pekini u shfaq dhe iu tha burrave të largohen. Sipas raporteve, vajza dëshironte një iPhone 8, pasi të gjithë miqtë e saj e kishin nga një.

Në Kinë, për fat të keq, adhurimi i parasë dhe pasurisë është në rritje tek të rinjtë. Madje, shumë vende në botë e kanë këtë lloj mentaliteti tani – duke përfshirë edhe ato më të civilizuarat.

watch Girl, 17years Old, Auctions Her Virginity For IPhone 8 & Gets A Shocking Lesson