Dy ditët vendimtare për vizat, a do të festojë Kosova apo do të zhgënjehet edhe një herë

Kosova pret nesër njërin prej lajmeve më të mëdha në vitet e fundit, shkruan Gazeta Express. Pasi për disa vite me radhë mori përkrahje nga Parlamenti Evropian dhe Komisioni Evropian, Kosova pret që më datat 23 apo 24 qershor të marr lajmin e mirë edhe nga Këshilli i BE-së për liberalizim të vizave për qytetarët … Continue reading Dy ditët vendimtare për vizat, a do të festojë Kosova apo do të zhgënjehet edhe një herë