“Drekë e dekë i kanë mbajtë bashkë”, çfarë ndodhi mes fqinjëve në Drenas që përfundoi me vrasje në pyll

Një mosmarrëveshje mes fqinjëve të vjetër në fshatin Gradicë të Drenasit ka përfunduar me vrasjen e A.M., 14 vjeç e gjysmë dhe plagosjen e babait të tij B.M. Ky i fundit, sipas familjarëve, ndodhet në koma në QKUK. Gazeta Express ka qëndruar sot në Gradicë, aty ku një natë më parë pati të shtëna armësh … Continue reading “Drekë e dekë i kanë mbajtë bashkë”, çfarë ndodhi mes fqinjëve në Drenas që përfundoi me vrasje në pyll