Doktorët e kthyen në jetë 4 herë me radhë, ja çfarë shkroi në fletoren e saj - Gazeta Express

Doktorët e kthyen në jetë 4 herë me radhë, ja çfarë shkroi në fletoren e saj

Fun

Gazeta Express

11/07/2019 14:44

Maddie Johnson ka mahnitur me mesazhin e shkruar.

Maddie Johnson, ka postuar në Instagram një foto me tatuazhin e saj të ri dhe historinë prapa atij tatuazhi, shkruan “VT”.

“Para një viti, tezja ime Tina, personi më i mirë, më i mprehtë dhe më i shëndeteshëm që unë njoh, ka përjetuar një infarkt të papritur në zemër dhe doktorët thanë se e kanë rikthyer në jetë 4 katër herë. Gjëja e parë që ajo kërkoi pasi u zgjua ishte një fletore dhe një stilolaps, ku shkroi “është e vërtetë”.

“Njerëzit në dhomë e pyeten se çka do të thotë kjo “është e vërtet”, dhe ajo u përgjigj me lot në sy duke bërë me gisht lart, duke nënkuptuar parajsën”.

“Historia e saj është shumë e vërtet për tu mos treguar, duke më japur mua një besim më të fortë për të besuar në përjetësi”.