Dodik intervistë në Shqipëri: Jam serb dhe Bosnja nuk do të mbijetojë gjatë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

16/10/2019 19:23

Dodik intervistë në Shqipëri: Jam serb dhe Bosnja nuk do të mbijetojë gjatë

Ballina

Gazeta Express

16/10/2019 19:23

Milorad Dodik, anëtari i presidencës treanëtarëshe të Bosnje e Hercegovinës, tregon se është ndjerë gjithnjë serb, dhe se Bosnja sipas tij nuk do të mund të mbijetojë gjatë.

Dodik, një politikan që shpesh është parë si “person non grata” nga diplomatë perëndimorë, thekson se kjo vjen nga fakti që gjithnjë ka thënë të vërtetën e kjo, nuk pëlqen.

Ai këto qëndrime i ka shprehur në një inervistë të dhënë për një medium në Shqipëri.

Për më shumë, ndiqeni intervistën e Dodikut të Republikës Srspka.

Ekskluzive | Milorad Dodik ne ABC News: Jam serb! Bosnja nuk do te jetoje gjate | ABC News Albania

Për herë të parë në një intervistë për mediat shqiptare, Milorad Dodik, anëtari i presidencës treanëtarëshe të Bosnje e Hercegovinës, tregon se është ndjerë gjithnjë serb, dhe se Bosnja sipas tij nuk do të mund të mbijetojë gjatë.