Do shokoheni kur të kuptoni se sa shpesh masturbojnë femrat


Gazeta Express
13 Maj 2019 7:52

Masturbimi ka qenë prej kohësh një akt seksual që asocion më shumë me burrat sesa me gratë.

Dhe ndërsa gratë mund të mos flasin aq shumë për këtë, ato (kryesisht) të gjitha e bëjnë këtë praktikë

Në një sondazh të fundit të kryer nga Daily Star Online, janë pyetur 1000 gra sa shpesh ata masturbojnë – dhe rezultatet po shokojnë burrat.

Shumica e grave (32%) thanë se masturbuan çdo ditë.

Ndërkaq, 31% tjetëre grave thanë se masturbonin disa herë në javë dhe 15% thanë se masturbonin një herë në javë.

Çuditërisht, 14% e grave pranuan se nuk kanë masturbuar kurrë, dhe 8% kanë thënë se e bëjnë veprimin një herë në muaj.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart