Diskutohet për marrëveshjen Kosovë-Zvicër në fushën e sigurimeve - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

10/09/2019 17:42

Diskutohet për marrëveshjen Kosovë-Zvicër në fushën e sigurimeve

Lajme

Gazeta Express

10/09/2019 17:42

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku sot në Gjenevë është takuar me përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës.

“Mes përfaqësuesve të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës dhe të Odës Ekonomike Zicerano-Kosovare, në përpjekje të gjetjes s) një marrëveshje mirëkuptimi në mes të dy vendeve në fushën e sigurimeve”, ka shkruar Mazreku në profilin e tij në “Facebook”.