Dimitrov për vizitë pune në Bruksel dhe Berlin


Gazeta Express
10 September 2019 11:41

Pas takimeve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme Nikolla Dimitrov sot vazhdon turneun evropian, fillimisht për vizitë pune në Bruksel, për të arritur pastaj në Berlin.

Në kuadër të këtyre takimeve do të diskutohet për hapat e mëtejshëm të Maqedonisë së Veriut të cilët do të jenë vendimtarë për marrjen e datës për fillimin e negociatave me BE-në.

Te fundit


Kthehu lart