Detaje për 4 transaksionet nga Thesari, cila është shuma e tyre dhe sa njerëz po hetohen

Katër herë me radhë, zyrtari i Thesarit dyshohet se ka transferuar 2,077,995.90 eurot e shtetit në llogarinë e kompanisë “LDA Group”, me bazë në Llapushnik të Drenasit, pronarët e së cilës ndodhen në arrati. Gazeta Express mëson nga burime të sigurta se në llogarinë e “LDA Gruoup” fillimisht ishin transferuar 622 mijë euro, herën e … Continue reading Detaje për 4 transaksionet nga Thesari, cila është shuma e tyre dhe sa njerëz po hetohen