Deputetja e LSDM-së Frosina Remenski merret në pyetje si e dyshuar në rastin "Reket" - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

10/10/2019 11:29

Deputetja e LSDM-së Frosina Remenski merret në pyetje si e dyshuar në rastin “Reket”

Ballina

Gazeta Express

10/10/2019 11:29

Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake.

Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe për asistenten e parë të kreut të Lidhjes Ndërkombëtare.

Ruskoska, zgjerimin e hetimit e tregoi vetëm një ditë para se të paraqes akuzë në rastin “Reket”, ku Borki 13, Zoran Milevski – Kicec dhe Katica Janeva janë të dyshuar për zhvatjen e një milion euro nga Orce Kamchev.