Deputeti i LDK’së: Hyrja e xhandarmërisë serbe në Karaçevë si në “bahçe të babës” është veprim i papranueshëm

Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Faton Bislimi ka reaguar pas futjes së disa pjesëtarëve të xhandarmërisë serbe në Karaçevë të Kamenicës, duke thënë se një veprim i tillë nuk mund të cilësohet ndryshe pos tentim për agresion dhe si i tillë është i denueshëm me ligj ndërkombëtar, raporton Express. Përmes një postimi … Continue reading Deputeti i LDK’së: Hyrja e xhandarmërisë serbe në Karaçevë si në “bahçe të babës” është veprim i papranueshëm