Deputeti i LDK-së kapet me Haradinajn në Komision: Nëse nuk të rrihet mundesh me shku - Gazeta Express

Gazeta Express

22/10/2020 13:27

Deputeti i LDK-së kapet me Haradinajn në Komision: Nëse nuk të rrihet mundesh me shku

Gazeta Express

22/10/2020 13:27

Ministrja Meliza Haradinaj-Stublla është duke raportuar para Komisionit për Integrime Evropiane.

Gjatë raportimit Ministria pati një përplasje me anëtarin e komisionit që vjen nga LDK-ja, Faton Bislimi.

Bislimi i tha ministres se deputetët janë zotë shtëpie, dhe “nëse nuk të rrihet mundesh me shku”.

E ministrja Haradinja-Stublla i tha të mos thotë fjalë që ajo nuk i tha gjatë raportimit.