Dedaj e përmendi Osmanin në Speciale, i reagojnë nga Presidenca: Ti je veç një përfitues nga gënjeshtra

Bekim Kupina, këshilltar për media i presidentes Vjosa Osmani ka reaguar pasi ka dëgjuar në Gjykatën Speciale disa deklarata të ish-ambasadorit Gjergj Dedaj. Dedaj gjatë dëshmisë së tij e përmendi Osmanin, duke iu referuar asaj si “e ashtuquajtura presidente” dhe duke thënë se e ka larguar “dhunshëm” nga pozita e ambasadorit në Maqedoninë e Veriut. … Continue reading Dedaj e përmendi Osmanin në Speciale, i reagojnë nga Presidenca: Ti je veç një përfitues nga gënjeshtra