Dalin notat e provimit të maturës për Gjuhë- Letërsi


Gazeta Express
25 Qershor 2019 21:45

Kanë dalë notat e provimit të dytë të maturës shtetërore 2019. Rezultatet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë tashmë janë bërë publike.

Notat e provimit, maturantët shqiptarë mund t’i gjëjnë në linkun më poshtë:

NOTAT

Express

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart