ÇUDIA! Shikoni çfarë po ndodh me profilin e Jurgen Kurtit në Instagram - Gazeta Express

ÇUDIA! Shikoni çfarë po ndodh me profilin e Jurgen Kurtit në Instagram

Gazeta Express

20/03/2019 9:31

Jurgen Kurti kishte nëj numër të konsiderueshëm ndjekësish në rrjetet sociale dhe atje ekspozonte jetën e shtrenjtë që bënte. Në profilin e tij ka ndodhur një fenomen i çuditshëm.

Pak pas momentit të ngjarjes Kurti në Instagram-in e tij kishte vetëm 6,466 ‘followers’. Ndjekësit e tij u rritën në mënyrë të frikshme. Nëse e shihni tani në Insta-n e tij janë rritur rreth 1 mijë ndjekës dhe tani ka 7,410 ndjekës. Ky fenomen është i pashpjegueshëm për aq kohe sa llogaria e tij do të mbetet joaktive. 

Ai u qëllua për vdekje disa herë me pistoletë nga dy persona, të maskuar. Më parë Kurti u akuzua për vrasjen e të atit si dhe vrasjne e një tregëtari në Durrës, në të dyja rastet fajësia shkoi për persona të tjerë.