Çmime të reja të derivateve të naftës


Gazeta Express
16 Korrik 2019 10:27

Çmimet e derivateve të naftës dhe benzinës nga mesnata janë shtrenjtuar, me çka çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 është rritur për 1,50 denarë për litër, në marrëdhënie me vendimin e fundit prej 08.07.2019 dhe me këtë çmimi i ri i EUROSUPER-95 është 70,50 denarë për litër ndërsa EUROSUPER-98 do të kushtojë 72,50 denarë për litër.

Derisa dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shtrenjtohen për 1.00 denarë për litër, me çka çmimi me pakicë do të kushtojë 62,00 denarë për litër, ndërsa Vaji ekstra i lirë për amvisëri 51,50 denarë.

Te fundit


Kthehu lart