Çifti nga Hungaria humb në Llogara - Gazeta Express

Çifti nga Hungaria humb në Llogara

Ballina

Gazeta Express

25/08/2019 20:21

Një çift nga Hungaria po kërkojnë ndihmë, pasi kanë humbur në malin e Llogorasë.

Çifti nga Hungaria,pasi kanë dalë për të eksploruar zonat dhe shtigjet Llogora ,Karaburun ,mbrëmjen e sotme kanë humbur në këte zonë dhe kanë kërkuar ndihme për gjetjen e tyre.

Kontaktin e fundit e kanë dhënë tek qëndra e vizitorëve në Radhimë para dy orësh, dhe deri në këto momente nuk ka asnje informacion për ta, raporton “t.ch”.

Ndërkohë punonjës së qëndrës së vizitorve kanë dalë në pyllin e Llogorasë per gjetjen e çiftit nga Hungaria.