Çfarë ka ndodhur me Kim! Fytyrën plot puçrra - Gazeta Express

Çfarë ka ndodhur me Kim! Fytyrën plot puçrra

Ballina

Gazeta Express

19/09/2019 22:38

Kim Kardashian ka shkëmbyer disa foto për të treguar se si është jetosh me psoriasis: “Këtë vit ishte jashtëzakonisht e dhimbshme-e mbulor tërë fytyrën dhe mandej fitove  artrit

Kim ka treguar se ajo për herë të parë kishte psoriasisa në moshën e saj 20 vjeçare dhe një kurtizanë e kishte ndihmuar atë.

Ajo i ishte kthyer përsëri në vitet e 30-të dhe ajo nuk ishte e sigurt se çfarë ishte në fillim.

Por, pastaj ajo fillon të keqësohet dhe trajtimet normale nuk ndihmuan.

Ylli i TV-së ka përdorur të gjitha llojet e kremave por asgjë nuk ka funksionuar.

Tani ajo është në një dietë të planifikuar dhe po pinë  pirje nga myshqet e detit me qëllim që ajo të përmirësohet. /GazetaExpress/