Çfarë ka mbetur nga restoranti i famshëm i Mihal Kokëdhimës në Porto Palermo - Gazeta Express

Çfarë ka mbetur nga restoranti i famshëm i Mihal Kokëdhimës në Porto Palermo

Ballina

Gazeta Express

24/08/2019 22:26

Fotot e mëposhtme tregojnë pamjen ku ndodhej ish-restoranti i Mihal Kokëdhimës.

Tashmë zona është e pastër dhe njerëzit mund të bëjnë plazh të pa shqetësuar.

Kokëdhima e kishte zaptuar këtë zonë dhe ishte kthyer në një personazh problematik për pushuesit, deri sa arriti tek ajo skenë me familjen spanjolle.