Kandidatja e PDK-së për kryetare të Mitrovicës së Veriut fton qytetarët të dalin të votojnë

Gazeta Express

19/05/2019 10:49

Kandidatja e PDK-së për komunën e Mitrovicës së Veriut, Gonxhe Çaushi ka votuar në Lagjen e Boshnjakeve.

Ajo falënderoj komisionarët dhe ata që po votojnë për herë të parë.

“Falënderoj te gjithë komisionarët për kontributin e tyre, pavarësisht bindjeve të tyre politike. Gjithashtu te përshëndes qe votojnë për here te pare. Mendoj qe kemi bere një fushat dinjitoze.

Ftoj te gjithë qytetare te votojnë. Është shume e rëndësishme vota e tyre për ti dhëne drejtimin që duan vendit.”, u shprehë Çaushi.