Çantat nga materiale të reciklushme, nuk do ta besoni procesin - Gazeta Express

Çantat nga materiale të reciklushme, nuk do ta besoni procesin

Rozë

Gazeta Express

08/11/2019 14:21

Çanta është një ndër aksesorët që e kompleton më së shumti një veshje, kjo tregon se pse është kaq e dëshiruar.

Ku sidomos femrat, kanë disa të tilla ne sirtarin e tyre madje shumë në numër.

Saktësisht kjo, ishte arsyeja që shtyu Liza Lahun të fillonte të krijonte çanta sipas dëshirës dhe stilit te saj, duke përdorur materiale te reciklueshme dhe duke e krijuar çdo detaj nga vetë dora e saj.

Materiali më poshtë ju jep më shumë detaje.