Buxheti u dëmtua 2 milionë euro, u parashkruan mbi 170 mijë lëndë - Gazeta Express

Buxheti u dëmtua 2 milionë euro, u parashkruan mbi 170 mijë lëndë

Ballina

Gazeta Express

09/11/2019 11:35

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, ka publikuar raportin: “Amnistia e ligjshme e milionave të kundërvajtjeve”, raporton Ekonomia Online.

IKD-ja ka gjetur se për 3 vjetët e fundit janë parashkruar mbi 170 mijë lëndë në të gjitha gjykatat e vendit.

Përderisa buxheti i shtetit del se është dëmtuar me mbi 2 milionë euro.