Brukseli qorton Qeverinë që “bëri aksion të njëanshëm” dhe serbët që bllokuan rrugët

Pas zhvillimeve në veri të Kosovës, Bashkimi Evropian ka bërë thirrje për qetësi. Brukseli qortoi Qeverinë që “bëri aksion të njëanshëm” por edhe serbët që bllokuan rrugët. “Të gjithë të përfshirët duhet të qëndrojnë të qetë dhe çdo veprim i pakoordinuar dhe i njëanshëm që rrezikon stabilitetin dhe sigurinë në terren dhe pengon lirinë e … Continue reading Brukseli qorton Qeverinë që “bëri aksion të njëanshëm” dhe serbët që bllokuan rrugët