Brenda anijes pa limite, drogë, alkool dhe gjithçka tjetër…


Gazeta Express
4 Shtator 2019 12:23

“Nuk kishte limite për asgjë. Më lehtë gjeje drogë se sa një pije”, ky është komenti i një prej pasagjerëve të një kroçere në një udhëtim të çmendur përgjatë Mesdheut me kroçerë.

Një tjetër tregon se persona që kishin abuzuar me pijen shihje kudo, madje edhe të shtrirë nëpër korridore, ndërsa nuk mungonin as orgjinë.

Ndërsa të tjerë treguan se organizoheshin orgji në të gjithë anijen 

 

Te fundit


Kthehu lart