Braçe për përgjimet: S’ka bisedë mes PS dhe Ndragetas, Bollino nuk flet kot, e njeh dosjen

Zv.kryeministri Erion Braçe ka komentuar skandalin e antimafias italiane për Ndragetan, ku zbulohet zkema mafioze e pastrimit të parave, ku ata deklarojnë se kanë korruptuar drejtorin e policisë dhe kanë takuar kryebashkiakun e Tiranës, me qëllim investimin në Shqipëri. Sipas Braçes nuk ka asnjë provë në dosje, që të gjithë ata persona që flasin në … Continue reading Braçe për përgjimet: S’ka bisedë mes PS dhe Ndragetas, Bollino nuk flet kot, e njeh dosjen