Bora e parë e vjeshtës paralizon qarkullimin në Teheran - Gazeta Express

Bora e parë e vjeshtës paralizon qarkullimin në Teheran

Lajme

Gazeta Express

16/11/2019 23:40

Reshjet e para të borës në kryeqytetin e Iranit, Teheran, kanë paralizuar qarkullimin rrugor në arteriet kryesore të qytetit.

Reshjet, të cilat filluan në orët e natës, kanë ndikuar negativisht në veçanti në pjesët veriore të Teheranit.

Në orët e pasditës, autoritetet pezulluan procesin arsimor në shkolla dhe universitete, ndërsa pushimi pritet të vazhdojë edhe nesër.

Krahas Teheranit, reshjet e borës kanë përfshirë edhe provincat Gilan, Mazandaran, Golestan, Khorasan Verior, Simnan, Zanjan, Qazvin dhe Alborz.