Boki 13: Nëse më ndodh diçka në burg, dëshmitë i ka nëna ime


load
Gazeta Express
10 Gusht 2019 10:48

Gazeta serbe Kurir ka publikuar deklaratën e Bokit 13 para policisë, në ditë kur u arrestuar si i dyshuar kryesor në rastin “Reket”. “Nëse më ndodh gjë në burg, faktet janë te nëna ime”, ky është titulli kryesor i gazetës serbe.

“Nëse më varni dhe mundoheni ta paraqitni si vetëvrasje, nëse më rrahin, më torturoni, më frikësoni, po ju tregoj që të mos thoni se nuk e kemi ditur, askush nuk do kursehet” mësohet të ketë deklaruar Boki 13 ditën e arrestimit.

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart