Boki 13 ka zhvatur edhe një biznesmen nga Struga


Gazeta Express
17 Gusht 2019 16:35

VMRO-DPMNE ka publikuar të dhëna që hedhin dyshime se Bojan 13, Prokurorja Speciale Katica Janeva dhe Kryeministri Zoran Zaev kanë bërë zhvatje që nga viti 2017. Partia opozitare pretendon se dy vjet më parë është ngritur aktakuzë nga Prokuroria Themelore Publike kundër Adrian Amzoskit dhe kompanisë “FINE” SHPK Shkup në lidhje me ndërtimin e objektit “Kosmos” në të cilin Amzoski ishte investitor. Disa muaj më vonë rastin u mor nga PSP-ja, ose Katica Janeva. Sipas opozitës, familja Amzoski transferoi 260,000 euro në “Aleancën Ndërkombëtare” të Boki 13, dhe kështu Adrian Amzovski siguroi lirinë e tij dhe akuza ndaj tij është tërhequr.

Pasi e gjithë kjo ka përfunduar në favor të Adrian Amzoski dhe kompanisë FINE SHPK, dhe pasi Adrian Amzoski ishte i sigurt, kompania” DRIM BILDING “nga Struga, ku personi i autorizuar ishte i njëjti Adriani, vëllai dhe babai i tij ishin pjesë e pronësisë së kompanisë, transferon 260,000 euro, ose 16,103.986 denarë te Aleanca Ndërkombëtare e Boki 13, për një projekt që nuk është implementuar kurrë. Ajo që është interesante dhe befasuese është se kompania “Drim Billding” në tërë vitin 2017 ka bërë fitim neto prej vetëm 7,000 eurosh.”-tha Dimçe Arsovski nga VMRO-DPMNE.

Te fundit


Kthehu lart