Big Mama, katër ditë pas vdekjes së babait udhëton në Zanzibar të Tanzanisë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

19/11/2019 20:07

Big Mama, katër ditë pas vdekjes së babait udhëton në Zanzibar të Tanzanisë

Ballina

Gazeta Express

19/11/2019 20:07

Këngëtarja dhe prezantuesja, Big Mama emri i vërtetë i së cilës Besjana Kasami, ka filluar shumë shpejt punën

Këngëtarja, e cila para katër ditë shkroi një postim emocionues për babanë e saj i cili vdiq të shtunën e javës së kaluar.

Sot këngëtarja është parë në një udhëtim në Zanzibar të Tanzanisë, ku edhe është duke punuar për emisionet e saj të radhës.

Ky udhëtim duket se është i planifikuar më herët dhe kjo ka bërë që Big Mama të udhëtojë vetëm katër ditë pasi që asaj i ka vdekur babai. /GazetaExpress/