Bashkëfshatarët e Ramush Haradinajt parashikojnë zgjedhjet e 6 tetorit - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

04/10/2019 21:36

Bashkëfshatarët e Ramush Haradinajt parashikojnë zgjedhjet e 6 tetorit

Ballina

Gazeta Express

04/10/2019 21:36

Çdoherë pati mbështetjen e tyre.

E edhe këto zgjedhje, bashkëfshatarët e Ramush Haradinajt,  janë gati të dalin në votime.

Ata tregojnë për T7 se çka presin bashkëfshatarët e Haradinaj nga zgjedhjet e 6 tetorit.

Por, jo vetëm në Gllogjan, i tërë Deçani presin me entuziazëm ditën e zgjedhjeve.

Sipas, qytetarëve atje, Haradinaj dha shumë nga vetja dhe familja, andaj meriton edhe një mandat.

Deçani në disa palë zgjedhje ia doli të jetë bastion i palëkundur i AAK’së.