Basha: Shqipëria ka nevojë për lidership të ri - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

18/10/2019 9:46

Basha: Shqipëria ka nevojë për lidership të ri

Ballina

Gazeta Express

18/10/2019 9:46

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në një deklaratë për “Euroactiv”, thotë se vendimi i Këshillit Europian nuk ishte ai që opozita dëshironte dhe shpresonte.

“Tani e gjithë energjia dhe fokusi ynë duhet të jetë tek kryerja e detyrave të shtëpisë.

Gjermania ka shtruar 9 kushte që përbëjnë udhërrëfyesin për hapjen e negociatave të anëtarësimit”, deklaroi Basha.

“Ne duhet gjithashtu të luftojmë me efektivitet krimin dhe korrupsionin dhe të krijojmë mundësi për qytetarët tanë, që do të ndihmojë për të reduktuar emigracionin. Unë kam besim se vendi im e ka potencialin për të përmbushur këto kritere. Tani kemi nevojë për lidershipin që do ta realizojë potencialin e plotë të Shqipërisë”.