Banda e Niklës dhe personi që donte të “vriste” Tom Doshin, të dyshuar për vrasjen e Santos

Gazetari Artan Hoxha jep indicie për një prej personve të dyshuar si ekzekutor. “Personi që ka bërë qitjen me informacionin që kam unë, më pas është rrëmbyer dhe është zhdukur, është personazh që rezulton i përfshirë në seri ngjarjesh të rëndësishme në Shiqëpri. Ka një variant që ky para se të ekzekutohej e zhdukej është … Continue reading Banda e Niklës dhe personi që donte të “vriste” Tom Doshin, të dyshuar për vrasjen e Santos