U suspendua nga YouTube për shkak të ndërtimit të pajisjeve të rrezikshme [VIDEO]

Ky kanal i cili ka afërsisht gjysmë milioni abonues rrezikon të mbyllet përgjithmonë nga YouTube.

GazetaExpress

Drake Anthony është pronari dhe autori i videove në kanalin styropyro në YouTube ku aj ndërton laser me fuqi të madhe, transmeton Express. Këta laser të fuqishëm ai i ndërton në kushte shtëpie dhe jep instruksione se si të ndërtohen ata.

Por YouTube po i cilëson këto video të rrezikshme dhe ka vendosur që ta suspendoj këtë kanal. Në një nga videot e publikuara, ai ka ndërtuar një laser me fuqi 200W. Për të bërë një krahasim, laserët që përdoren për prezantime kanë fuqi 0.005W. Pra, ky laser është 40,000 herë më i fuqishëm se një laser i zakonshëm.

Të tjera

Lajmet e fundit