Të ruani të gjitha fotot që keni bërë në një kartel të vogël por me hapësirë gjigante

Western Digital ka zbuluar në Kongresin Botëror Mobil një kartelë të vogël memoriale, të quajtur microSDXCT San Disk Extreme UHS-I me hapësirë 400GB.

GazetaExpress

Por kjo mikro kartelë jo vetëm që ka hapësirë shumë të madhe në memorie por edhe shpejtësinë e të shkruarit dhe lexuarit në të shumë të shpejt, prej 160MB/s, që është rreth 50 % më e shpejtë se microSD kartelat e tjera, transmeton koha.net.

Kartela memorike microSDXCT San Disk Extreme UHS-I kushton 300 dollarë.

Të tjera

Lajmet e fundit