Kthehu lart

Super vetura sportive hibride Lexus LC

Super vetura sportive hibride Lexus LC GazetaExpress

Nëse do e shikosh në rrugë duket sikur një nga makinat-koncept të salloneve është “ngatërruar” me ato të zakonshmet në trafik.

Po flasim për Lexus LC Hybrid. E shkurtër, e gjerë dhe e gjatë, kjo makinë japoneze mund të krijojë përshtypjen e një Lamborghini në pamje të parë, transmeton tch.

Sigurisht, një makinë me këtë lloj estetike kushton shumë.

 Në fakt, për ta pasur duhet të paguani 105 500 euro për variantin Luxury dhe 115 500 euro për variantin Sport+.

    Data: 21 Shkurt 2018 02:10
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera