Ky është drifti më i çmendur që keni parë ndonjëherë [VIDEO]

Të bësh drift në shpejtësi të tilla në borë është jashtëzakonisht e rrezikshme po që padyshim të dhuron adrenalinë.

GazetaExpress

Kjo rrëshqitje (drift) me shpejtësi të madhe realizohet me vetura Toyota Supra të cilat njihen si vetura të përshtatshme për këtë lloj rrëshqitjeje, transmeton Express. Por ajo çfarë e bënë këtë rrëshqitje të jashtëzakonshme është shpejtësia e madhe si dhe terreni me borë.

Të tjera

Lajmet e fundit