Kthehu lart

Ky është drifti më i çmendur që keni parë ndonjëherë [VIDEO]

Ky është drifti më i çmendur që keni parë ndonjëherë [VIDEO] GazetaExpress

Të bësh drift në shpejtësi të tilla në borë është jashtëzakonisht e rrezikshme po që padyshim të dhuron adrenalinë.

Kjo rrëshqitje (drift) me shpejtësi të madhe realizohet me vetura Toyota Supra të cilat njihen si vetura të përshtatshme për këtë lloj rrëshqitjeje, transmeton Express. Por ajo çfarë e bënë këtë rrëshqitje të jashtëzakonshme është shpejtësia e madhe si dhe terreni me borë.

    Data: 05 Mars 2018 11:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera